Редактор: кадър bTV Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов заяви в студиото на

...
Редактор: кадър bTV Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов заяви в студиото на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов се опитва да стане Доган. Отговорът е кратък и ясен: Не!

Редактор: 

кадър bTV

 Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов съобщи в студиото на bTV, че няма да поддържа оферти план за държавно управление на ГЕРБ-СДС с министър председател Даниел Митов. „ Отговорът е къс и безапелационен: Не! “, съобщи той. Иванов разяснява, че Митов даже не е показал самичък кабинета си и го назова „ сламен човек “.

„ Борисов се пробва да стане Доган “, по този начин разяснява Христо Иванов държанието на Бойко Борисов. Депутатът сподели също, че няма по какъв начин Демократична България да споделят политически ГЕРБ и назова програмата им „ стратегия на опростачването “.

„ Гледам хора – вадят фотоси все едно ще аплайват за дейни борци “, по този начин разяснява Иванов разногласието за ролята на Българска социалистическа партия по време на летните митинги.

„ Да спрем взаимните офанзиви, тъй като това работи единствено за ГЕРБ “, този апел насочи той кам останалите парламентарни сили.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР